Nyhetssaker

Trondheims-Ørn neste

Klarer Kolbotn å opprettholde poengfangsten?

Kolbotn har startet høstens poengfangst på en god måte. Syv poeng på tre kamper. Seks poeng på de siste fem dagene. Og muligheten for ni poeng på ei uke er absolutt til stede. Da må Trondheims-Ørn slås hjemme på lørdag.

Og det er absolutt en kamp man ønsker revansj i. I motsatt oppgjør ledet Kolbotn 2-0 i Trondheim, og så ut til å ha god kontroll på kampen. Det var helt til Trondheims-Ørn slo tilbake med to mål på to minutter - og lagene måtte dele poengene.

Tidligere i uken ble det klart at Trondheims-Ørns trener Thomas Dahle trekker seg fra sin rolle. Laget står foreløpig uten trener, og det er ukjent hvem som leder laget i det kommende oppgjøret på Sofiemyr. De gule og blå har hatt en vanskelig sesong og kjemper i bunnen av tabellen. Og vi regner med at de pustet lettet ut da Tonje Pedersen ga Kolbotn seiern over Lyn - laget som ligger bak Ørnene på tabellen.

Et spennende oppgjør står for tur, og du bør absolutt få med deg denne godbiten av en kamp. To tradisjonsrike klubber i kvinnenes øverste divisjon. I tillegg har Kolbotn statistikken på sin side.